Alegerea butonilor in functie de stil si personalitate

butoni_1

Stilul reprezinta un mod de a spune cine esti fara sa trebuiasca sa vorbesti. Prin stil ne exprimam personalitatea si asteptarile de la ceilalti. Daca vreti sa cumparati pentru dvs., sau sa faceti cadou, cuiva drag, o pereche de butoni atunci nu uitati ca trebuie sa tineti cont de stilul persoanei in cauza, pentru a nu da gres in alegerea lor si mai ales pentru ca persoana in cauza sa-i primeasca cu bucurie si apreciere. Iata cateva tipurile de butoni in care ar putea sa se regaseasca personalitatea fiecaruia dintre noi:

Butonii simpli sau clasici

Au un design minimalist si forme regulate si sunt preferati de barbatii mai traditionalisti de varsta a doua. Acestia constituie alegerea eleganta pentru orice tip de eveniment, de la o intalnire de afaceri, pana la un dineu de gala.

Butonii dubli

In ceea ce priveste butonii dubli acestia indica un tip practic. Butonii de camasa dubli sunt un accesoriu „2 in 1” usor de potrivit la mai multe tinute gratie celor doua fete care pot fi asortate in functie de cromatica tinutei.

Butonii personalizati

Fiecaruia dintre noi ii place sa fie diferit si sa emane o personalitate inconfundabila. Alegerea ideala pentru cei ce vor sa scoata capul din multime este o pereche de butoni personalizati  pe care poti grava initialele numelui transformandu-l intr-un cadou-suvenir. Gratie liniilor simple si designului stilat, acesti butoni rotunzi sunt alternativa ideala a butonilor clasici, perfecti pentru o ocazie speciala cum ar fi ziua de nastere a iubitului sau aniversarea relatiei…doar stiti ca barbatii prefera un cadou practic in locul unuia siropos.

Butonii multifunctionali

Moda ne-a surprins de-a lungul anilor cu multa creatie si ingeniozitate. Microtehnologia a fost nevoita sa conceapa accesorii cat mai complexe si mai greu de observat. Astfel au aparut butonii cu cutitas, butonii cu led, cu USB, cu bricheta, cu compartiment secret, cu lentila si sistem de inregistrare, butonii cu wi-fi sau chiar butoni cu praf de pusca. Chiar daca nu esti vre-un detectiv de prin filmele de actiune ,  va fi mai mult decat incantat de o pereche de butoni atat de originali. Astfel, de dragul butonilor, vei purta mai des costum, renuntand la clasicii si banalii blugi.

Desi sunt niste accesorii atat de mici, iata ca au un manual de utilizare destul de stufos. Pentru barbati acest accesoriu a devenit din ce in ce mai important, iar pentru ai alege corect trebuie sa respecti niste criterii importante.

In primul rand este important sa incercati sa evitati chiciurile, deoarece acestea dau senzatia de ieftin si mai putin de eleganta. In al doilea rand butonii trebuie sa transmita mesajul personalitatii celui ce ii poarta( puternic, cuceritor, conservator..). Este indicat ca butonii sa fie insotiti si de o caseta de butoni, pentru ai putea pastra in cele mai bune conditii. De asemenea cum anumiti butoni se potrivesc anumitor tipuri de camsa si culoarea butonilor trebuie sa se potriveasca cu catarama curelei.

Cum barbatii nu au cum sa-si puna prea multe bijuterii la gat, eleganta lor este completata de trei piese importante: ceas, verigheta si butoni. Iata cum butonii, aceste micute accesorii, au o semnificatie foarte importanta in accesorizarea tinutelor barbatesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× How can I help you?