Florete Iași o florărie în stil parizian, vă invită să descoperiți noile creații care spun poezii în culorile florilor!


Florăria Florete Iași, un loc desprins din atmosfera pariziană prezintă iubitorilor de frumos și natură creațiile sale în ceea ce privește aranjamentele florale, plantele decorative și ikebana. Florăria Florete Iași s-a lansat în primăvara acestui an, în luna florilor, din dorința de a veni pe piață cu un nou concept în ceea ce privește aranjamentele florale, subliniind caracterul poetic și conexiunea cu natura între aranjamentul floral creat și motivul pentru care a fost realizat, acela de a descrie un sentiment, o stare, o emoție sau o poezie în imagini și culoare.

Florete îmbină în mod practic creativitatea cu talentul ce dau naștere unor aranjamente stilate, axate pe dorințele clientului și executate handmade  din plante proaspete, atent selectate și care să mulțumească cerințele dumneavoastră. Situată pe Șoseaua Bucium, nr. 24, un tărâm al poveștilor, unde Eminescu s-a inspirat și a scris capodopera ”Pe lângă Plopii Fără Soț”, de locul istoric și pitoresc al fostului Han și totodată de frumusețea împrejurimilor înconjurat de pădure și istorie, Florete vorbește despre poezia florilor în culori!


Poezia florilor și efectul lor în viața noastră!

Florile au un efect benefic în viața noastră, acestea că aduc liniștea prin efectul lor terapeutic. Asemenea pădurii plantele pentru cameră purifică aerul și ne mențin sănătatea și cresc puterea de concentrare și reduc stresul. De asemenea, aranjamentele decorative pentru cameră sau arbuștii au și un rol estetic înfrumusețându-ne locuința.

Florile descriu un sentiment și aduc oamenii împreună!

Însă, cel mai important aspect este acela că aranjamentele florale aduc bucuria, zâmbetul și buna dispoziție în viața noastră și cu toții cunoaștem acest aspect mai ales când în mod simbolic dăruim drept cadou un buchet de flori sau un aranjament persoanei dragi fiind convinși că acesta îi va lumina ziua și va zâmbi!

Florăria Florete este un laborator de emoție și imagini pentru client

La Florăria bespoke din Bucium vă veți întâlni cu emoția și originalitatea pentru că acestea sunt ingredientele noastre ce dau viață aranjamentelor create cu drag pentru tine, cel care dorești să duci mai departe bucuria și frumosul înveselindu-ți ziua sau aducând bucuria în viața cuiva printr-un gest simplu și frumos, acela de a dărui ceva simbolic care are valoare sentimentală, iar prin esteticul aranjamentului puteți descrie acel mesaj de afecțiune și prețuire.

Serviciile și promisiunea brandului Florete descrie emoția pe care doriți să o dăruiți mai departe

Promisiunea brandului Florete este acela că pentru dumneavoastră vom crea acea armonie între sentiment și frumos ținând cont de mesajul pe care doriți să-l oferiți în dar, te iubesc, te îmbrățișez, te respect, îmi lipsești etc, oferite în aranjamente tematice, personalizate. Știm că fiecare client are timpul foarte ocupat și ținem cont de contextul în care ne aflăm de aceea aranjamentul va fi adus la tine acasă de către echipa noastră.

Serviciile pe care le oferim urmăresc întotdeauna nevoia emoțională a omului îmbinată cu partea rațională. De aceea la Florete veți regăsi oferită cu dragă inimă: consilierea de specialitatea din partea unui designer florist, stabilirea emoției pe care doriți să o transmiteți și oferirea aranjamentului raportat la dorința dumneavoastră pe care doriți să o exprimați plastic printr-un aranjament, data și ocazia cu care doriți să faceți acest gest nobil.
Știm că fiecare detaliu contează!

Vă prezentăm pentru a cunoaște noile noastre creații realizate cu drag pentru ocazii și nu numai:

Aranjamente în vas de ceramică

Aranjamente la cutie

Buchete de flori

Ikebana

Plante decorative în vas

Vă invităm la Florăria Florete pentru a oferi bucurie în dar! Florete este parte a brandului Claudiu Ungureanu.

× How can I help you?