Classic Blue New Collection. Atemporalitate, eleganță și simplitate!

Classic Blue Collection, după cui îi spune și numele, este o colecție inspirată din culoarea anului 2020, albastrul classic sau marin, care exprimă libertate, simplitate și care se potrivește perfect în contextele de business sau networking la care domnii pot lua parte la întrunirile oficiale sau pentru întâlnirile relaxante cu familia. Culoarea albastru fiind de altfel o culoare stilată care inspiră  calm și încredere fiind de fapt o culoare preferată de domnii conservatori sau pentru cei pentru care albastru reprezintă o culoare comodă ce poate fi folosită cu diferite ocazii.

Atemporalitate, eleganță și simplitate

O astfel de nuanță de albastru creează senzația de certitudine, fiind o culoare care va fi întotdeauna la modă. Albastrul clasic, culoarea anului 2020, a fost selectată datorită eleganței sale derivată din simplitate. „Trecem printr-o perioadă în care avem nevoie de încredere și de sentimentul de siguranță. Nuanța Pantone Classic Blue 19-4052 exprimă această idee de constanță, este o culoare pe care ne putem baza oricând. Albastrul clasic ne ancorează în realitate. Este o nuanță care evocă libertatea cerului și care ne provoacă să ne deschidem perspectivele către noi orizonturi și să comunicăm”, a declarat Leatrice Eiseman, director executiv al Pantone Color Institute. Acest albastru de la Pantone e o nuanță timeless care va rezista veacurilor și va fi mereu la modă. În plus, Classic Blue e elegant prin simplitatea sa.

Blue între preferințele pentru Fashion Week

Potrivit experților Pantone Color Institute, culorile pentru sezonul toamnă / iarnă 2020/2021 prezentate la  Fashion Week Londra și New York reflectă tendințele clasicele impregnate de personalitate. Culori a căror atemporalitate și versatilitate transmit un nivel de funcționalitate și, în același timp, se pretează ca fiind culori unice care ies în evidență. Aceste culori încurajează creativitatea, precum și pragmatismul, reflectând mentalitatea în schimbare a consumatorului de astăzi, care acordă prioritate valorii și longevității față de alegerile cromatica,albastru rămâne printre tendințele din acest an, nuanță care se asortează lejer cu diferite nuanțe în tonuri calde , reci sau neutre.

Costumul albastru este considerat clasicul clasicilor

 

În cadrul Colecției Classic Blue Suits veți regăsi diverse nuanțe de albastru care se potrivesc atât pentru zi . cât și pentru seară fiind o culoare sobră, relaxantă pentru privitor. Costumul albastru este de altfel considerat  clasicul clasicilor care nu poate lipsi din garderoba unui bărbat. Costumul de culoare albastră este indispensabil astăzi, fiind o piesă sofisticată  și practică în același timp. Culoarea clasică navy blue, adică albastru închis o culoare vibrantă iar colecția pe care o prezentăm îmbracă nuanțe diverse de albastru de la albastru ceriu până la albastru marin intens.

Costumul albastru este azi indispensabil, fiind o piesă sofisticată și practică în același timp

Albastrul, mai puțin sumbru și nu atât de strict ca negrul, transmite eleganță și rafinament. Această culoare se poate combina bine nu doar cu cămăși albe, ci și cu cele în nuanțe de albastru, cu imprimeuri pe fond albastru, respectiv cu cămășile colorate, conferind un aer de businessman. Poate fi purtat cu pantofi negri sau maro, cravate în culori deschise și închise sau chiar și cu alte accesorii negre. Este o alegere perfectă pentru călătorii, iar sacoul se poate purta separat cu orice pantalon, fie acesta din stofă, bumbac sau blugi.

Colecția Classic Blue prezintă modele diversificate de costume în tonuri de navy blue, clasic blue, blue și caroiaje stilizate prin care costumul devine cartea de vizită a unui domn care inspiră  forță, putere și caracter. Nuanțele sunt plăcute privitorului, dând senzația de liniște și siguranță totodată.
Întreaga colecție poate fi accesată și online Classic Blue.

La Atelierul Claudiu Ungureanu veți întâlni costume clasice la două rânduri de nasturi, la un singur rând de nasturi sau costume cu textură. Vă invităm să descoperiți noua colecție expusă în showroom și noile cataloage cu țesături în nuanțe de albastru uni sau albastru cu textură, ori în carouri sau dungi stilate și elegante.

× How can I help you?