Luxury brand Claudiu Ungureanu – sentimentul unicității și emoția transmisă de creațiile vestimentare realizate în maniera bespoke

”Luxul este o necesitate care începe atunci când necesitatea se termină.” –  Gabrielle Coco Chanel

Brandul Claudiu Ungureanu are o tradiție de un sfert de secol în care în arta ținutelor semnate Claudiu Ungureanu sunt respectate tradițiile de peste 200 de ani a croitoriei de lux.

 Luxul nu are o definiție clară, acesta poate fi descris diferit de către fiecare persoană în parte  și reprezintă o modalitate de a sublinia statutul în societate. Luxul constituie un plus în viața oamenilor, oferindu-le o doză mai mare de satisfacție, împlinire, confort și bucurie.

Una dintre caracteristicile brandului de lux o reprezintă faptul că acesta este calitativ, ci nu cantitativ.

Acest lucru este aplicat și în politica de realizare și manufacturare a produselor Claudiu Ungureanu, unde calitatea își pune cuvântul începând cu măiestria croirii ținutei, calitatea exccepțională a țesăturilor și rezistența acestora în timp și cel mai important calitatea bio a țesăturii care protejează sănătatea celor care optează să poarte un produs de lux.

O altă însușire a luxului este aceea că oferă clientului o experiență a unicității, asemănându-se cu ineditul și unicitatea unui sentiment care este perceput de către cel care îl poartă îmbracă brandul oferindu-i o satisfacție și o bucurie aparte.

 

Totodată, când vorbim de lux ne referim la tradiție, longevitate și păstrarea unui set de valori care-l fac unicat prin fidelizarea acelui sentiment al perfecțiunii văzut printr-o trăire cu impact emoțional de către client.

Luxul face referire și la calitatea de excepție a produsului, dar și la reputația brandului reprezentat prin conținutul artistic și prin rezultatul măiestriei, arătând atemporalitatea mărcii și unicitatea acesteia.Așadar, un costum sau o rochie realizată la Atelierul de creație ”Claudiu Ungureanu” își găsește frumusețea frumuseții în micile detalii.

Cel mai frumos aspect al luxului este dat  de capacitatea acestuia  de a avea capacitatea de a se inova încontinuu. Brandul Claudiu Ungureanu este o marcă tradițională  evidențiată prin autenticitate, iar produsele realizate respectă caracteristicile croitoriei de lux pe comandă, păstrată de peste 200 de ani de către brandurile de croitorie de lux de pe mapamond.

Legenda produselor marca Claudiu Ungureanu pleacă de la respectarea valorilor tradiționale și realizarea de ținute pentru miri care să îmbrace un sentiment al frumuseții ridicat la rang de artă prin rafinament și valoarea emoțională atribuită acestora.

Codul și mesajul transmis de brandul Claudiu Ungureanu înseamnă simplitate, armonie și valori tradiționale

Cel mai frumos aspect al brandului Claudiu Ungureanu este dată de funcția psihologică și socială a brandului. Astfel, clienții brandului Claudiu Ungureanu cumpără produsele pentru satisfacție emoțională și pentru prestigiu și mai ales pentru calitate.

Experiența holistică pe care o trăiesc cei care achiziționează produsele marca Claudiu Ungureanu este multi-senzorială de la experiența trăită privind purtarea unor ținute la un eveniment tematic până la alegerea țesăturilor calitatea și finețea acestora care ridică standardul de calitate și exclusivitatea materialelor folosite în a da viață unei creații vestimentare unicat.

Emoția trăită, senzualitatea produsului, atemporalitatea costumului marca, Claudiu Ungureanu sunt arătate prin trăirea unui vis care devine realitate pentru că nu-i așa? Mirele și mireasa, mai ales viitoarea mireasă visează la o rochie de mireasă încă din adolescență.

În egală măsură cea mai importantă remarcă și caracteristică a brandului de lux Claudiu Ungureanu este faptul că produsele sunt realizate în regim bespoke, pe comandă lucrate handmade cu mare atenție și dedicare, respectând un protocol și un secret al produsului în care emoția este inclusă în realizarea acestuia.

O altă calitate precede din simplul fapt că emoția generată este transmisă viitorișpr clienți chiar de către cei care îmbracă brandul Claudiu Ungureanu

Designul produselor noastre este unul personalizat pentru fiecare persoană care interacționează cu brandul, ținând cont de mesajul care dorește să fie transmis și confortul pe care dorește să-l aibă purtătorul.

Produsele noastre au propria lor personalitate printr-o identitatea conceptuală și senzorială axată pe tehnica minimalismului, o simplitate a luxului văzută prin calitatea cusăturii și a design-ului meticulos.

Rafinamentul brandului de lux este dat prin acea emoție reflectată prin ”atingerea umană prin emoție” și prin calitatea premium a materialelor din care se realizează creațiile noastre.

Atelierul de creație în care dăm viață ținutelor este un laborator de creație în care muzica, ambientul și studiul pentru realizarea unei ținute sunt câteva ingrediente din ansamblul întreg pe care-l folosim pentru manufacturarea produselor noastre.

Totul pleacă de la dorință și emoție, de la trăire și sentiment exemplificate încă din prima clipă în care cineva ne calcă pragul!

Alături de consultații noștri în design și consiliere vestimentară creăm acel cadru  propice prietenos, luxuriant și distins în care cei care ne vizitează se simt apreciați, iubiți, respectați și sunt invitați să se delecteze cu mici surprize oferite din partea casei: o cafea, o prăjitură, o muzică distinsă și un cadru înconjurat de prietenie și respect față de viitorul client.  Toate acestea clădesc o punte de emoții și stabilesc încrederea că noi suntem un prieten al celui care ne vizitează și avem toată încrederea că viitorul client nu este doar un purtător al ținutei noastre este chiar un brand ambasador al creațiilor noastre care merită tratat cu respect și admirație.

Showroom-ul nostru este situat într-o zonă istorică a Metropolei Iașului, în zona Bucium, un loc insuflat de recunoscutul poet internațional Mihai Eminescu. Un loc înconjurat de verdeață și frumusețe naturală dat de pădurile care înconjoară locul dar și de istoria acestuia aici regăsindu-se o vinotecă, castele pline de istorie, un peisaj mirific și lăcașuri de cult încărcate de emoție. Un loc epopeic și rustic plin de istorie și farmecul de altă dată!

Marca de lux Claudiu Ungureanu are două proprietăți definitorii și anume: capacitatea de interconecta oamenii și stilul minimalist

Astfel, ținutele noastre sunt purtate în contexte sociale la care sunt invitate multe persoane sau în contexte tematice în care oamenii se bucură de momentele petrecute în cadrul unei petreceri sau în cadrul unor discuții de business. Cea de a doua proprietate a brandului nostru de lux este dată prin spiritul brandului regăsindu-se într-un stil minimalist, curat și simplist.

Cultura luxului este definită de valorile în care credem: atitudine, conservatorism, caracter, simplitate, frumusețe naturală și bun gust.

Caracteristicile brandului de lux reflectate și pentru marca Claudiu Ungureanu sunt date de: puterea numelui, diferențierea, exclusivitatea, inovația, măiestria produsului, precizia, prețul ușor premium și înalta calitate.

Clienții care aleg creațiile semnate de Casa de Modă Claudiu Ungureanu apelează la un costum de calitate premium sau la o rochie exclusivistă pentru că respectiva creație  le evidențiază personalitatea, fiind realizată în maniera bespoke în funcție de reperele antropometrice ale clientului cu un design personalizat. Totodată, unele ținute business sau casual reflectă statutul social al celui care le poartă într-un mod ușor discret, punându-se accent pe confort și calitatea  țesăturilor folosite pentru realizarea ținutei pe comandă.

Pentru ținutele Ceremony datorită exclusivității și unicității rochie de mireasă sau al costumului pentru mire ținutele realizate reprezintă un ceremonial prin exclusivitatea creațiilor vestimentare realizate din timp pentru viitorii miri.

Un alt aspect foarte important inclus în creațiile noastre este dată de percepția imaginii de sine a clientului prin purtarea unei ținute care îmbracă personalitatea purtătorului  iar percepția luxului este văzută în mod simbolic, dezvoltând purtătorului latura estetică și conceptul de frumos

Totodată, unii clienți preferă brandul Claudiu Ungureanu pentru satisfacerea simțurilor și pentru valoarea estetică a brandului reflectându-se entuziasmul prin împlinirea personală și recompensa unei emoții autentice.

Costumele by Claudiu Ungureanu sunt deseori achiziționate datorită calității țesăturii și perfecțiunii cusăturii, oferind produsului longevitate și prestanță.

Identitatea brandului Claudiu Ungureanu este asemănată cu cea a unui creator de stil și emoție! De aceea, luxul ținutelor mărcii se reflectă prin cuvântul impecabil.

Relația pe care o avem cu publicul nostru este una axată pe calitate, respect, respectarea dorințelor și relevanța produsului.

Lucrul pe care dorim să-l transferăm brand ambasadorilor noștri, clienții mărcii Claudiu Ungureanu este acela că ei scriu zi de zi, prin atitudinea lor, prin modul cum poartă produsele noastre story telling-ul brandului și pentru aceasta le suntem recunoscători zi de zi!

 

 

 

 

 

 

 

× How can I help you?