Ce decolteu ți se potrivește la rochia de mireasă în funcție de talia pe care o ai

decolteu rochie de mireasa

Deși nu-ți dai seama, de cele mai  multe ori motivul pentru care o rochie nu-ți vine atât de bine pe cât credeai, este – linia decolteului. Chiar dacă pare incredibil, anume linia decolteului iți poate strica întreaga ținută. Din fericire însă există câteva reguli care te pot ajuta să alegi o linie a decolteului, care să se potrivească atât formei feței tale, cât și liniei umerilor, a bustului și a siluetei.

Urmărește sfaturile de mai jos și vei arata impecabil în cea mai frumoasă zi din viața ta!

Decolteu în formă de U!

Rochia cu un decolteu în formă de litera U poate fi mai mult sau mai puțin pronunțată. Anume rochia cu acest tip de decolteu este singura croială potrivită pentru orice tip de siluetă.

Decolteu în formă de inimă!

La acest tip de decolteu în formă de inimioară croiala este mai adâncă, cel puțin în partea superioară. Este recomandat să alegi acest decolteu dacă ești deținătoarea unui bust generos și bine conturat,  și evită-l dacă ai pieptul mic.

Decolteu cu bretele!

De obicei bretelele foarte fine sunt cele care conferă un aer tineresc și proaspăt. Dacă ai brațe tonifiate și subțiri, poartă-l cu plăcere. Dacă ai bustul mare cel mai bine ar fi să-l eviți, deoarece se poate crea un raport nu chiar reușit intre suplețea bretelelor și volumul bustului.

Decolteu fără bretele!

Decolteul fără bretele este cel mai popular în rândul rochiilor de mireasă. Acesta  are o tăietură dreaptă care este subliniată de diverse accesorii.

Este bine să-l porți dacă: ai umeri lați, bine definiți și o linie armonioasă a gâtului. Chiar dacă ai pieptul prea mic, poți rezolva problema cu un sutien push-up, fără bretele.

Decolteul pătrat!

Decolteul pătrat este unul foarte geometric. Tăietura din zona decolteului este dreaptă, iar bretelele formează unghiuri de 90 grade linia decolteului.

Deși este destul de decupat, reprezintă combinația optimă pentru un decolteu generos.

Decolteul cu umerii lăsați! 

Acest decolteu accentuează mult mai bine zona umerilor, nu doar cea a claviculei. Evită însă acest decolteu, dacă ai umeri lați.

Decolteu în formă de V!

La rochia cu un așa decolteu de regulă spatele este gol, iar bretelele se leagă după gât. Este recomandat mireselor care au umeri frumoși și interzis mireselor cu umerii lați sau osoși.

Decolteul înalt!

Acest decolteu are un aspect mai formal și mai serios, dar în același timp este foarte feminin. De obicei, între linia decolteului și gât se aplică o bucată de material fin, transparent, precum dantela sau chiffonul.

Există multe tipuri de decolteuri pentru rochia de mireasă și mai sus am reușit să povestim doar despre câteva dintre ele, cele mai des întâlnite. Atunci când probezi rochia de mireasă, nu uita să pui mare accent și pe tipul de decolteu ales.

Întotdeauna să fii obiectivă și sinceră cu felul în care arăți.

× How can I help you?