Cum iti alegi pantofii de mireasa

pantofi mireasa

Pantofii sunt una din cele mai importante piese din tinuta miresei. Daca sunt albi sau ivory sau daca au o culoare contrastanta, acestia trebuie alesi cu multa atentie, deoarece in ziua nuntii tale trebuie sa arati perfect, iar in ceea ce priveste pretul nu cred ca economiile isi au rostul acum. Daca nu iti cumperi niste pantofi lejeri risti sa ai dureri mari de picioare, iar asta o sa te impiedice sa dansezi si sa te simti bine.

Sunt doua aspecte importante pe care trebuie sa le bifeze pantofii de mireasa. Acestia trebuie sa fie comozi si stilati, fiind obligatoriu sa nu lipseasca una din cele doua componente. Daca pantofii sunt doar frumosi, dar nu si comozi, o sa ratezi toata distractia de la propria nunta. Daca iti cumperi pantofi comozi, dar un model care nu prea iti place, o sa incerci toata nunta sa-i ascunzi și nici in acest caz nu te vei simti libera in miscari.

In primul rand atunci cand gasesti un model care te incanta, este important sa-i masori si sa mergi cateva minutele cu ei prin magazin pentru a te convinge de comoditatea lor. Daca in general nu porti tocuri foarte inalte este bine ca nici in seara nuntii sa nu faci acest lucru. Poti opta pentru o pereche de pantofi cu platforma sau pentru ceva si mai comod, cum sunt balerinii. Balerinii sunt indicati mai ales daca mirele este de aceeasi statura cu tine. Daca porti un numar mai mare la pantof sau din contra un numar mic poti opta pentru o pereche facuta la comanda, iar acest lucru te va avantaja cu siguranta, deoarece vor fi exact pe piciorul tau. De asemenea este important ca pantofii tai sa fie in cromatica perfecta si cu costumul si pantofii mirelui.

Ce faci daca pantofii sunt prea mici si te strang?
In cazul in care ai cumparat deja pantofii si ti-ai dat seama ca totusi te cam strang este bine sa-i porti putin prin casa sau sa te plimbi in mod repetat cu ei prin curtea casei, pentru ca atunci cu siguranta in ziua nuntii vor sta perfect in picioare. Este bine sa ai si o pereche de schimb cu tine pentru a evita eventuale situatii neprevazute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× How can I help you?