Verighetele perfecte pentru nunta ta

verighete

Exista o multime de modele de verighete dar gasirea modelelor potrivite poate sa va ofere o adevarata bataie de cap. Achizitionarea acestora trebuie luata din timp pentru a evita eventuale neplaceri, cum ar fi achizitionarea unor verighete care nu va incanta prea mult.

Este ideal sa consultati inainte mai multe cataloage de verighete pentru a va putea face o idee, in liniste,  despre ce ati vrea sa purtati pe degete pentru tot restul vietii. In felul acesta va puteti face o idee si despre preturile verighetelor, facand o comparatie si din acest punct de vedere, intre modele care va plac.

Sfaturi in alegerea verighetelor

Alegeti verighetele care va plac, care se potrivesc cu personalitatea voastra, fara a va lasa influentati de prieteni sau cunostinte sau de simplul fapt ca unele modele sunt la moda.

Este important ca amandurora sa va placa in aceeasi masura verighetele alese, deoarece nu poti obliga partenerul sa poarte un anumit model doar pentru faptul ca iti place la nebunie.

In cazul in care nu va place o anumita culoare de aur, puteti opta pentru o combinatie intre doua metale, bijutierul putand sa va ofere mai multe variante de acest fel. Puteti sa-i cereti bijutierului sa va inscriptioneze in interiorul verighetelor numele vostru sau un mesaj de dragoste care sa va aduca mereu aminte de dragostea frumoasa care va leaga. Puteti opta pentru verighete cu model unic care vor putea fi transmise din generatie in generatie, avand o valoare sentimentala unica si nemasurabila. Este bine sa tineti mereu legatura cu bijutierul pentru ca rezultatul final sa fie cel pe care vi-l doriti.

In ceea ce priveste marimea verighetelor, acestea trebuie sa intre lejer, dar sa nu opuna  rezistenta atunci cand le scoateti de pe deget. Trebuie sa stea fixe la baza degetului fara a le incomoda pe celelalte.

Latimea modelului trebuie aleasa cu grija in functie de fizionomia degetelor voastre. O verigheta prea mare nu va fi estetica si in acelasi timp se poate agata sau chiar rani degetele alaturate. Daca este prea mica poate duce la deformarea degetului, va arata inestetic si bineinteles va fi neigienic, pielea neputand sa respire si nici nu va putea fi curatata intr-un mod adecvat.

Aveti grija ca atunci cand alegeti verighetele sa nu aveti mainile umflate. Totusi dupa aproximativ un an de purtare veti observa o mica diferenta de marime, cum veti observa o diferenta si intre anotimpurile vara – iarna, astfel ca nu trebuie achizitionate verighete prea fixe.

In zilele noastre putem gasi verighete pentru toate gusturile, mai ieftine sau mai putin ieftine, de la cele cu pietre pretioase la cele cu pietre semipretioase, de la cele simple la cele sofisticate, toate fiind realizate cu cea mai mare atentie, doar pentru a va furniza voua, viitorilor miri, verighetele perfecte. Astfel este aproape imposibil sa nu va gasiti verighetele perfecte daca incepeti cautarile din timp.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× How can I help you?