Cununia civila si cea religioasa in aceeasi zi?

cununia civila

Cununia civila si cea religioasa in aceeasi zi?

Organizarea cununiei civile si a celei religioase in aceeasi zi are avantaje si dezavantaje, asa ca va trebui sa alegeti daca vreti sa fiti niste miri intr-o goana nebuna de la primarie la altar sau daca vreti sa fiti relaxati in ziua frumosului eveniment.

Avantajele organizarii cununiei civile si a celei religiose intr-o singura zi:

Un avantaj in acest caz este ca nu mai sunteti nevoiti sa faceti petrecerea de dupa cununia civila, deoarece toata lumea va fi ocupata sa ajunga de la primarie la biserica, astfel sarbatorirea evenimentului se va face seara, la restaurant. Un alt avantaj este faptul ca o sa aveti la ambele ceremonii majoritatea rudelor din alte localitati, ceea ce in alte circumstante nu s-ar fi intamplat.

Rochia de mireasa poate fi purtata si la starea civila. Avand in vedere ca o mireasa poarta rochia o data in viata, de ce sa nu se bucure de ea intreaga zi? De asemenea mireasa o sa faca economie la coafura cat si la machiaj. Este indicat sa alegeti un stilist profesionist care sa va satisfaca cerintele si acestea sa reziste pe durata intregii zile.

 

Avantajele organizarii cununiei civile in alta zi decat cununia religioasa:

Cununia civila facuta in alta zi iti ofera in principal timp sa te bucuri de fiecare ceremonie in parte, fara a fi nevoit sa fii mereu pe fuga.

Nu mai sunt emotii in ceea ce priveste ora la care trebuie sa fiti prezenti la starea civila.Este timp suficient pentru voi si pentru toti cei ce va vor fi alaturi. In plus ,cel putin mireasa, se va rasfata cu doua sedinte de machiaj si de coafura si va avea doua tinute de gala. Daca bugetul nu va constrange, nu mai ramane decat sa va bucurati de frumusetea voastra. In plus puteti avea sesiuni diferite de fotografii care o sa va ramana amintire peste timp. Iar un ultim aspect este ca daca va casatoresti civil cu cel putin doua saptamani inainte de nunta, o sa puteti pleca in luna de miere cu actele noi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× How can I help you?