Importanta vestei in garderoba mirelui

vesta mire

Vestele nu ar trebui sa lipseasca din tinuta de ceremonie a mirelui, deoarece este un accesoriu care da o nota in plus de eleganta si rafinament celui care o poarta. Este important de stiut ca vesta este una din cele mai masculine piese din garderoba unui barbat. Desi in viata de zi cu zi aceasta piesa vestimentara nu prea se mai poarta atat de des, in ziua nuntii sale, mirele nu ar trebui sa ignore acest element vestimentar.

Este important ca vesta sa fie in armonie cu restul  costumului, astfel sunt mai multe situatii de asortare a vestei. Prima ar fi cand vesta este parte a costumului, deci are aceeasi culoare. Un al doilea caz este atunci cand vesta si lavaliera sunt in constrast cu costumul, iar ultimul, cand vesta este din acelasi material ca si sacoul si lavaliera dar in contrast cu pantalonul.

In concluzie nu trebuie sa lasati niciodata ca vesta sa aibă o culoare care nu se regaseste in nici un articol vestimentar.

In ceea ce priveste modelele de veste de ceremonie, acestea pot arata in nenumarate feluri. Poate fi  o vesta cu un rand sau la doua randuri, cu rever sau fara, se poate inchide la unul sau pana la sase nasturi, inchisa in unghi sau pe rotund, cu colturi sau dreapta. Vesta devine indispensabila in momente in care imaginea conteaza, abia atunci cand mirele da jos sacoul. Astfel nu este neaparat necesar ca vesta sa fie purtata si sub sacou.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× How can I help you?