10 moduri in care sa porti un blazer

 

 



Blazerul „navy blue” incheiat in doi nasturi este o piesa vestimentara esentiala, care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba niciunui barbat. Extrem de versatil, acest tip de blazer se potriveste cu orice si imprumuta un aer chic oricarei tinute casual. Iata 10 combinatii in care poti sa-l faci cu adevarat sa straluceasca:

1. Cu un cardigan impletit
Cu siguranta ti-ai asortat de multe ori pana acum blazerul preferat cu un cardigan cu nasturi. Experimenteza sa porti blazerul nu doar cu un cardigan din lana Merinos sau din tricot, ci si cu unul mai gros, din bumbac de cea mai buna calitate. Te sfatuim sa alegi un model subtil, de inspiratie nordica, eventual cu guler-sal si nasturi rustici – e ideal pentru vremea mai rece de primavara.

2. Cu un pulover V-neck
Aceasta combinatie face parte din look-ul standard pentru birou, se asaza bine pe toate tipurile de silueta si se incadreaza perfect in atmosfera de la serviciu: suficient de casual incat sa te simti comod si, in acelasi timp, indeajuns de elegant incat sa arati ca un profesionist. Alege pulovere in culori care sa capteze privirea, ca de exemplu un oranj stilat – e o culoare tinereasca si dinamica, ce complimenteaza foarte bine nuanta de „navy blue” a blazerului.

3. Cu un hanorac deschis la culoare
Marele avantaj al unui astfel de blazer este ca il poti purta cu absolut orice si, indiferent de ce ai pe dedesubt, va arata instantaneu mai elegant. Este si cazul hanoracului, o piesa vestimentara pe care n-ai considera-o neaparat stilata, dar despre care iti vei schimba parerea daca o asociezi cu o pereche de jeansi negri si cu blazerul „navy blue” la un singur rand de nasturi. Cu atat mai mult daca hanoracul are o culoare fantezista, ca de pilda fuchsia sau vermillion.

4. Cu blugi clasici
Blugii clasici revin la moda in acest sezon, asa ca nu ezita sa-i etalezi cand iesi cu prietenii. Pentru un look ceva mai ingrijit, care sa fie casual dar nu neglijent, asorteaza-i cu un pantof brogue, un tricou intr-o culoare interesanta si elegantul blazer „navy blue”.

5. Cu jeansi albi
Jeansii albi intruchipeaza un simbol clasic al verii, iar atunci cand sunt asociati cu un blazer facut la comanda, efectul creat este unul de eleganta subtila. Cea mai buna alegere sunt jeansii din denim, comod de purtat si rezistenti.

6. Cu o jacheta sport alba
E vorba de o imbinare de stiluri care contureaza un look urban, dinamic. Alege o jacheta cu fermoar argintiu si de un alb imaculat, pentru a pune in valoare si mai bine nuanta blazerului.

7. Cu un tricou polo in culori aprinse
Unul dintre trend-urile acestui sezon este asocierea dintre o piesa structurala intr-o culoare neutra (cum e blazerul „navy blue”) cu o alta piesa de baza, uni dar intr-o nuanta indrazneata si vesela: galben, bleu, portocaliu, rosu, verde crud.

8. Cu ochelari de soare stilati
Nu trebuie sa-ti schimbi intreaga garderoba ca sa fii in pas cu trendul. E suficient sa-ti alegi cu inspiratie accesoriile pentru a-ti transforma tinuta obisnuita intr-una fresh, estivala si moderna. Cauta o pereche de ochelari de soare care sa atraga toate privirile si poarta-i impreuna cu blazerul tau preferat.

9. Cu o camasa din denim
Foarte multi designeri au inceput sa construiasca tinute chic texturate, alcatuite din straturi perfect imbinate, in care sa asocieze sacouri si blazere moderne, croite la comanda, cu camasi traditionale, din denim chambray sau cu model gingham. Orienteaza-te catre o camasa din denim usor, pe care s-o porti impreuna cu jeansi inchisi la culoare si cu blazerul „navy blue”. Pont: pentru a-ti desavarsi look-ul, alege ca accesoriu o batista de buzunar colorata.

10. Cu o bluza in dungi
Combinatia dintre blazerul „navy blue” si o bluza in stil marinaresc, cu dungi albe si albastre, este intotdeauna o alegere reusita, cu care nu ai cum sa dai gres. Pentru o tinuta mai casual, inlocuieste bluza cu un tricou in dungi, si nu uitam de jeansii negri si de pantofii comozi din piele, in stil „loafer”. Daca, dimpotriva, vrei sa creezi o tinuta mai sofisticata, alege o camasa in dungi.

 

cbac753b8cb99b4d5c0ce7995a18a621

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× How can I help you?