Ce NU ar trebui sa porti la o nunta, din postura de invitata

Cand vine vorba despre un eveniment important, cum este o nunta, trebuie sa-ti indrepti atentia catre tinute de bun gust. Prin eliminare si prin reducerea alegerilor nepotrivite iti vei indrepta atentia catre piese vestimentare si accesorii frumoase, care sa ti se si potriveasca.

Una din regulile de baza este cea referitoare la faptul ca numai mireasa trebuie sa poarte alb, pentru ca este vedeta evenimentului si nu ar trebui eclipsata in nici un fel. Pentru a te asigura ca nu acaparezi tu toata atentia, fereste-te si de tonurile de bej si de crem.  Acest aspect intra in categoria bunelor maniere.

In cazul in care nu ai o talie definita suficient sau un decolteu generos, evita materialele mulate sau detaliile legate de tipul volanelor si imprimeurile de mari dimensiuni. Acestea nu vor face decat sa te puna intr-o lumina negativa in randul celorlalti invitati.

Un alt aspect de care trebuie tinut cont este materialul din care este realizata rochia. Chiar daca ai o silueta de invidiat, nu trebuie sa porti o rochie foarte mulata, deoarece iti poate scoate foarte mult talia in evidenta si te  poate face sa pari vulgara, nicidecum eleganta.

Poarta imprimeuri si accesorii, dar nu iti incarca prea mult tinuta deoarece din nou ajungem la concluzia ca ce e prea mult strica si putem deveni usor caraghiosi. La fel si cu strasurile, pe care poti sa le folosesti mai mult sub forma unor detalii, care sa te faca sa iesi in evidenta discret.

Cand vine vorba de incaltaminte, ar fi indicat sa porti o pereche pe care ai mai incaltat-o. In acest mod, nu vei lasa senzatia unui mers chinuit din cauza durerilor de picioare. De asemenea, daca nu esti obisnuita cu tocurile prea inalte, nu face experimente cu ocazia unui astfel de eveniment, pentru ca acestea vor esua.

O nunta este un eveniment important, unde fiecare dintre noi dorim sa aratam bine si sa stralucim. Avand in vedere aceste aspecte si cele enumerate mai sus, este foarte important sa stii cum sa te imbraci la nunta. In plus vei aparea in fotografiile de la eveniment, care cu siguranta vor dainui peste timp si vor ‘’vorbi’’ si despre tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× How can I help you?