Colecții noi de costume Claudiu Ungureanu! Classic British & Ceremony British Inspiration Design 2020

 


Stilul Englezesc în Creațiile lui Claudiu Ungureanu

Lumea costumelor bărbătești este definită de marile case de modă din Londra, Milano și Napoli. În acest context, Londra devine centrul croitoriei de lux, unde se folosesc cele mai rafinate țesături. De exemplu, Savile Row este locul în care îți poți realiza un costum pe comandă din cea mai calitative țesături, iar Jermyn Street este locul unde îți poți realiza cele mai luxoase cămăși, accesorii și pantofi de lux, prin urmare, un adevărat domn transmite putere, prestanță și caracter prin atitudinea cu care portă un costum. Astfel, brandul Claudiu Ungureanu valorifică aceste elemente, subliniind respectul pe care un costum îl conferă purtătorului.

Îmbrăcămintea ca Reflexie a Caracterului

Un bărbat știe că o piesă vestimentară vorbește despre caracterul său și transmite un mesaj celor cu care interacționează. Prin urmare, bărbatul este un etalon al prestigiului și respectului unui stil vestimentar care să-i urmărească liniile corpului fără a pune în evidență în mod excesiv anumite părți ale acestuia. În plus, costumele din noile colecții propun un stil tradițional cu accente englezești. Purtătorul costumului devine, astfel, un susținător al valorilor tradiționale, aducând eleganță prin calitatea execuției și finețea materialelor.

Colecția Classic British Inspiration Design

Aceste costume sunt elegante și versatile, disponibile în variante uni sau în carouri. Mai mult, culorile neutre sunt accentuate, oferind un aer proaspăt. De asemenea, costumele din trei sau două piese, realizate din țesături naturale, sunt ideale pentru întâlniri de afaceri, dineuri sau petreceri tematice. În plus, colecția este disponibilă și pe site-ul nostru: https://byclaudiungureanu.ro/

Colecția Ceremony British Inspiration Design

Această colecția urmărește liniile fine ale unui costum prin croiala simplă care oferă o eleganță aparte. Astfel, aceasta include smoking-uri și dinner jacket-uri, unde eleganța și lejeritatea se îmbină prin designul minimalist. Sacoul este prevăzut cu două șlițuri la spate, asigurând confort și rafinament. De exemplu, veți găsi costume pentru ceremonii, smoking-uri clasice cu diferite geometri ale gulerelor și costume din trei piese, cu texturi ușor cambrate. În plus, respectăm tendințele cromatice stabilite de Institutul Pantone, incluzând smoking-uri bleumarin oceanic sau albastru electric.

Atelierul de Creație „Claudiu Ungureanu”

Vă invităm la Atelierul de Creație „Claudiu Ungureanu” pentru a reinterpreta ținutele clasice. Aici, integrați noile tendințe din fashion și descoperiți tradiția croitoriei de lux pe comandă, folosind tehnica bespoke. Astfel, veți experimenta o croitorie de lux autentică de pe celebra Stradă Savile Row!

 

× How can I help you?