Colecțiile Elisabeth & Unique by Claudiu Ungureanu la preț de producător!

Rochii de mireasă  inspirate din arta vestimentară a Casei Regale a Marii Britanii

Contextul nunților din acest an a pus sub semnul întrebării multe mirese care își planificau organizarea distinsului eveniment. Totuși, nunta ar trebui să înnobileze experiența de viață a fiecărei viitoare mirese! Pentru clipele frumoase și pentru momentele memorabile venim în întâmpinarea viitoarelor mirese! Le propunem experimentarea unei clipe de relaxare luxuriantă, prezentându-le un produs exclusivist  cu design minimalist la preț de producător – minimalismul este arta de a semnificație vieții prin simplitatea creativității. Rochiile de mireasă semnate, Claudiu Ungureanu pun în lumină pe orice mireasă care dorește să-și ofere o clipă de rafinament, purtând o rochie minimalistă prin care sunt evidențiate trăsăturile feminine. Nunțile din acest an, se vor  organiza fie în aer liber cu un număr restrâns de invitați, fie în cadrul unui restaurant cu un număr limitat de participanți. În calitate de gazde atât mirele, cât și mireasa pentru momentul festiv vor respecta dress code-ul, tânăra va purta o rochie de mireasă, iar tânărul un costum pentru ceremonie. Adaptându-ne noului context creațiile semnate Claudiu Ungureanu au același standard de calitate, dar la un preț accesibil pentru fiecare buget în parte. Rochiile de mireasă de la casa de modă din Bucium sunt executate handmade, iar fiecare creație vestimentară este unicat.

Luxul văzut prin arta minimalistă

Atelierul de creație vestimentară ”Claudiu Ungureanu” propune pentru fiecare tip de siluetă în parte acea creație care se potrivește personalității viitoarei mirese, respectând proporțiile morfologice ale persoanei prin evidențierea acelor trăsături care creează armonie și frumusețe. Promovăm prin creațiile noastre estetica frumosului redată prin simplitatea cusăturilor și atenția pe detaliul stilistic, iar rochia de mireasă exprimă o poveste prin evidențierea ideii de lux și unicitate. Astfel, luxul este acea emoție pe care o transmit creațiile noastre prin raportarea la ceea ce transmite în mod simbolic un produs și atmosfera pe care o creează și starea pe care o transmite prin purtarea sa! Astfel, brandul Claudiu Ungureanu este un promotor de emoții și trăiri expuse prin tehnica bespoke în creații handmade, însă totul pleacă de la consilierea viitoarei mirese, iar ideea rochiei ia ființă raportat stilistic la ceea ce vrea să transmită viitoarea mireasă prin purtarea unei rochii unicat.

Emoția expusă în arta vestimentară! Colecțiile Unique și Elisabeth

Atelierul de creație vestimentară ”Claudiu Ungureanu” aduce în atenția viitoarelor mirese două colecții rafinate prin care bunul gust și discreția sunt două cuvinte care readuc două elemente vizibile ale brandului Claudiu Ungureanu – simplitatea croiului și discreția  detaliilor designului rochiilor de mireasă. Colecția de rochii de mireasă Elisabeth este o colecție de rochii de mireasă inspirată de la Casa Regală a Marii Britanii și care readuce în atenția viitoarelor mirese noțiunea de frumusețe diafană. Rochiile create în stilul anilor ’30 – vintage glamour  sunt de un rafinament aparte readucând în atenție feminitatea și frumusețea naturală. Astfel,  în cadrul acestei colecții veți regăsi rochii cu mâneci bufante, rochii cu aplicații stilizate în partea de sus, rochii cu decolteu la spate, aplicații din perle create pentru efectul vizibil. Designul rochiilor este unul aerisit  cu accente fie pe partea de sus a rochiei, fie pe partea de jos a acesteia. Colecția Elisabeth este ușor boemă și plină de semnificații romantice în care ideea de frumos este transpusă ca o poezie în imagini. Așadar, femeia care poartă o astfel de creație este o muză pentru viitorul ei soț care va aprecia feminitatea ei și frumusețea sa naturală. Colecția Elisabeth este publică și pe site-ul nostru By Claudiu Ungureanu. Colecția Uniqye este o colecție de rochii ușor luxuriantă și presărată cu dantelă aplicată handmade în care femeia este unică prin stilul ei inconfundabil. Colecția Unique prezintă o colecție de rochii de mireasă în stilul A-line, Princess, Empire sau tip Sirenă unde viitoarea mireasă ocupă rolul principal din cadrul petrecerii și este diamantul care va străluci pe scenă, iar viitorul soț va aprecia strălucirea femeii expusă printr-o creația vestimentară ușor sofisticată. Această colecție pune accent pe personalitatea feminină, aducând în lumină acel mister feminin. Rochiile din colecția Unique sunt realizate într-un tot ușor ”sexy” și exuberant prin care viitoarea mireasă este o adevărată regină a balului pentru că nu-i așa? Aceasta este cea mai frumoasă piesă a petrecerii și ar trebui expusă ca atare într-o aură plină de mister și frumusețe! Colecția de rochii de mireasă Unique este de asemenea, live pe site!

Consultanță vestimentară și design personalizat

Viitoarea mireasă nu poartă numai o rochie de mireasă ea îmbracă o emoție și transmite un mesaj cu impact tuturor invitaților. Astfel, procesul de consultanță vestimentară este unul vital prin care împreună descoperim ce o avantajează pe viitoarea mireasă și ce își dorește să transmită în momentul în care  o dată în viață va purta o rochie de mireasă! Momentul acesta de unicitate și emoție este transpus în atelierul de creație prin realizarea unei rochii unicat. În egală măsură alegerea designului, a dantelei și discutarea modelului rochie de mireasă se realizează în prezența unui designer care va transforma o emoție sau un gând într-o creație vestimentară. Invităm viitoarele mirese în cadrul showroom-ului Claudiu Ungureanu situat pe Șoseaua Bucium nr. 24 Iași pentru a afla și pentru a experimenta croitoria bespoke sau pentru a descoperi și proba rochiile de mireasă din  cele două colecții expuse și totodată, consultanții noștri vă vor oferi un pachet personalizat și veți primi o propunere de ofertă personalizată! Programările se fac telefonic 0745588313 sau pe canalele nostre de comunicare social media: facebook -@byclaudiungureanu sau instagram – @byclaudiungureanu.                
× How can I help you?