7 recomandări atunci când îți alegi rochia de mireasă

Unul dintre cele mai așteptate momente din viața fiecărei domnișoare este nunta, iar rochia de mireasă reprezintă cel mai important atribut al acestui eveniment. Fără rochie, mireasa nu va putea să simtă pe deplin frumusețea acestei zi importante.

În procesul pregătirilor de nuntă, majoritatea mireselor își pun aceleași întrebări: cum să aleagă corect rochia perfectă, ce culoare, ce lungime și ce model trebuie să aibă. Din neștiință sau din excesul de informații inutile, foarte multe mirese comit erori majore în procesul de selecție a rochiei.

Mai jos vom încerca să îndrumăm miresele cum să evite greșelile frecvente din timpul alegerii și achiziționării rochiei de mireasă.

1. Nu este modelul potrivit

Majoritatea mireselor, în special cele mai tinere, atunci când văd o rochie de mireasă la modă într-o revistă, imediat se îndrăgostesc. Însă, acestea uită de faptul că fiecare rochie este unică în felul ei și că dacă se potrivește unui fotomodel, nu înseamnă că se va potrivi tuturor mireselor.

Vă recomandăm ca în momentul probării, dacă modelul ales nu vi se potrivește să nu vă indispuneți. Mai bine ascultați sfatul unor profesioniști din domeniu care vor alege rochiile potrivite siluetei dumneavoastră.

2. Mărimea greșită

Multe mirese se străduiesc să arate mai suple la nunta lor și încearcă să slăbească cu o lună – două înainte de nuntă. Crezând că o să reaușească, mireasele încep să probeze, iar după cumpără rochii mai mici decât este mărimea reală.  Din păcate, rezultatul nu este întotdeauna la fel ca așteptările miresei și există șanse ca rochia achiziționată să fie mai mică.

Vă sfătuim să alegeți rochia de mireasă care este pe mărimea dumneavoastră.

svadebnoe-plate-bolshogo-razmera-nedorogo_7123. Nu este sezonul

Din păcate, multe mirese în alegerea rochiei nu iau în considerație și anotimpul.

Ar fi recomandat ca în momentul alegerii rochiei de mireasă să atrageți o mai mare atenție materialului din care este confecționată. În sezonul rece – rochii din satin, brocart sau dantelă, iar în sezonul cald – batist, mătase, chiffon sau tull.

svadeb5

4. Culoarea greșită

De luat în calcul faptul că rochia albă tradițională nu pune în evidență fiecare mireasă.

Să țineți cont de faptul că în momentul actual, rochiile de mireasă pot fi cusute practic în toate nuanțele. Pentru a arăta bine se poate de sacrificat tradiția.

svadebnye-platja-2015-4

5. Lungimea incorectă

De multe ori în ziua nunții se dovedește că lungimea rochiei nu se potrivește cu înălțimea tocurilor. Afli că rochia este sau prea scurtă sau prea lungă.

Vă recomandăm ca pentru a evita o astfel de problemă, probați rochia odată cu pantofii. Luați la probă pantofii cu aceeași înălțime a tocurilor ca și a celor pe care doriți să îi purtați la nuntă.

51_2

6. Exces de detalii

Foarte des, rochia are foarte multe detalii de înfrumusețare de tipul pietrelor prețioase, dantelei, florilor, așadar prin urmare trebuie să vă abțineți din alegerea acestor detalii copleșitoare. În caz contrar, mireasa riscă să fie asociată cu bradul de Crăciun.

Să rețineți o regulă, totul trebuie să fie în limita bunului simț.

1401255823_jewelry-girl-3

7. Rochii vulgare

Sunt cazuri în care miresele care au siluete perfecte își aleg rochii vulgare. Ca rezultat, invitații sunt șocați de o asemenea prestație și consideră ținuta miresei a fi prea extravagantă.

Ar fi de recomandat ca atunci când alegi rochia de mireasă să nu uitați de vârsta invitaților. O nuntă în care invitații sunt obișnuiți cu astfel de ținute este diferită de una în care invitații au vârste medii sau sunt vârstnici.

RTEmagicC_cristina3.jpg

Indiferent de ce alegeri veți face, la atelierul de creație Claudiu Ungureanu vă așteptăm cu cele mai frumoase rochii de mireasă și cu sfaturile cele mai potrivite în alegerea acesteia.

× How can I help you?