Lumanarile – decoratiunile ideale pentru o nunta cu stil

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De la primele lumanari confectionate de egipteni la cele sofisticate pe care le vezi astazi la evenimente speciale a fost cale lunga, din care a rezultat o mare diversitate. Iata cum sa alegi cu stil lumanarile de la nunta ta!

Accesorii nelipsite la nunti, lumanarile au devenit din ce in ce mai spectaculoase, de la cele inalte de cununie la cele micute, folosite pentru aranjamentele de masa.

Simbol al modelului de familie si al iubirii, si ele trebuie sa fie in ton cu tema nuntii, prin culoarea si accesoriile utilizate.

Lumanarile de nunta se pot personaliza, se pot inscriptiona cu nume sau diverse motive decorative si, bineinteles, li se pot adauga funde, inele sau pietricele.

Tinand cont de buget, poti realiza aranjamente frumoase si totodata simple; de exemplu, in boluri de sticla umplute cu apa pui cateva pietre, flori si lumanari plutitoare, pe care le asezi in mijlocul mesei.

Pentru o tusa finala si un aer cat mai romantic poti sa presari petale imprejurul lumanarilor; sunt elegante si dau bine in fotografii.

Evita lumanarile parfumate – nu vei face decat sa amesteci mirosurile lor dulci sau florale cu cele ale mancarii servite.

Impodobeste lumanarile cu flori, fie proaspete, de camp, fie uscate, in functie de ce efect vrei sa obtii – fresh sau vintage – alaturi de o funda mare din satin sau matase.

Sfesnicele inglobate in aranjamente florale impresioneaza prin atmosfera maiestuoasa creata in jur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× How can I help you?