Lenjeria intima pentru o mireasa sexy!

/Users/montezinos/Desktop/claire pettibone butterflies 072609/butterflies jpegs/.shot 14  0591.jpg
/Users/montezinos/Desktop/claire pettibone butterflies 072609/butterflies jpegs/.shot 14 0591.jpg

Chiar daca ai avut o noapte grea si te simti obosita, nu trebuie sa uiti de noaptea nuntii tale. Si asta deoarece este foarte importanta pentru ambii si va ramane in amintirea voastra. Pentru ca totul sa fie perfect, trebuie sa ai grija de fiecare detaliu, iar lenjeria intima joaca un rol foarte important.

Iata cateva modele de lenjerie care la sigur il vor surprinde pe sotul tau.

Lenjerie misterioasa

Indiferent cat de conservatoare esti, pentru a prelungi starea de extaz, pune pret pe lejeria intima sexy. Un halat din saten (alb de preferinta), care arata suficient cat sa-l tachineze, il va face sa te doreasca si mai mult. Iar daca ti-a reusit acest lucru, atunci poti fi sigura ca veti avea o noapte de neuitat!

Lenjerie seducatoare

Noaptea nuntii tale ar trebui sa fie cea mai romantica din viata ta. De aceea, opteaza pentru o lenjerie care va stabili sau mentine aceasta stare de spirit. Poti fi seducatoare, dar si dulce in acelasi timp, intr-un neglijeu alb pur. Mai poti alege un corset care poate fi purtat sub rochia de mireasa. Astfel, il poti ruga sa te ajute sa-ti dai rochia de mireasa jos, iar cand te va vedea, va fi placut surprins.

Lenjerie alba

Te sfatui sa porti un set de lenjerie intima de culoare alba sau crem deschis pentru noaptea nuntii tale. Aceasta mai poate fi accesorizata cu perle si alte detalii ce se vor asorta perfect cu rochia de mireasa.

Fii sigura ca ti se potriveste

Inainte de a-ti cumpara lenjeria intima asigura-te ca aceasta iti vine perfect. Daca iti cunosti dimensiunile si vrei sa o cumperi din magazinele online, cere exact marimea ta.

Odata ce ai primit coletul probeaza din start ceea ce ai comandat, daca nu iti vine, il poti returna in 48 de ore si poti achizitiona marimea potrivita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× How can I help you?