Lista ”de facut” pentru mire

wedding groom

Cand vine vorba de a deveni mire, traditia spune ca stilul tau se afla cu un pas in urma decat cel al miresei. Totusi, acest lucru nu inseamna ca tinuta ta formala nu necesita gandire. De fapt, cu toate pregatirile s-ar putea sa uiti sa ai grija de nevoile tale. Pentru a te ajuta, mai jos am creat o lista cu pasii care trebuie parcursi si timpul necesar.

Trei luni. Cu trei luni inainte de nunta, este bine sa faci comanda pentru costumul de mire. Cand spunem trei luni ne referim la faptul ca acest termen este minim. Realistic, cu cat mai devreme mai bine, in acest caz nu vor fi intamplari neprevazute. De asemenea, vrem sa acorzi destul timp pentru costumele cavalerilor de onoare/prietenilor tai. Programeaza-i pentru o data mai devreme decat e cu adevarat nevoie. Cand este vorba de vestimentatia formala, barbatii sunt notorii in a amana totul pe ultimul moment.

O luna. Verifica de doua ori si asigura-te ca orice modificare este perfecta. Acest lucru se aplica mai ales in cazul in care iti comanzi costumul. Desi o luna ar putea parea exegerat, iti va permite sa corectezi orice greseala sau pregatire pentru greutatea pe care ai crescut-o sau(sa speram) ca ai pierdut-o de la masuratoarea initiala.

O saptamana inainte. Este timpul sa lucrezi la detalii. Este timpul potrivit pentru o tunsoare. Iti va da timp pentru a creste putin parul, dar nu vei avea lookul unei tunsori noi. Este timpul potrivit si pentru intretinerea pesonala si pentru a verifica daca este nevoie sa duci costumul la un presat final.

O zi inainte. Asigura-te ca ai tot ce ai nevoie pentru ziua cea mare. Verifica ca ai costumul in stare buna, camasa, cravata, pantofii, sosete, vesta, butonii si alte efecte personale(crema de ras, produse pentru par, etc). Nu uita de verighete!

Ziua cea mare! Retusul final inseamna un barbierit bun. Verfica verighetele inca o data si inmaneaza-i-le cavalerului de onoare. Pasul final va fi probabil cel mai important din viata ta. Stiind ca ai avut grija de toate aspectele te vei putea bucura de aceasta zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× How can I help you?