De ce să adopți stilul casual cât mai des

Probabil, de multe ori ai fost pus în situația în care nu știai dacă să te îmbraci formal sau să abordezi un stil casual, cât mai comod.

În sezonul de vară a doua variantă poate fi cea câștigătoare, atât timp cât păstrezi un aspect elegant, în ciuda imaginii de om relaxat.

Care sunt regulile de care trebuie să ținem cont pentru a nu aborda un stil vestimentar greșit într-o astfel de situație?

Dacă ieșiți doar la o întâlnire între prieteni, atunci cu stilul casual este greu să dați greș.

Dar ce se întâmplă atunci când aveți o întâlnire de afaceri sau un eveniment deosebit la birou?

Ei bine, este nevoie să știți ce piese vestimentare să purtați, dar amestecarea și asortarea hainelor este cu siguranță o regulă acceptată.

Cu o pereche de blugi de calitate și un sacou bine croit veți putea face o impresie foarte bună, chiar și în situații ce pare că ar necesita un costum complet.

Pentru lunile de vară, o pereche de blugi cu un ton mai deschis este cel mai bun mod de a trece peste acest anotimp călduros.

Nu doar că sunt confortabil de purtat, dar nuanțele deschise îi fac ușor de asortat cu cămăși în culori luminoase.

De asemenea, tricourile polo sau cămășile cu mâneca scurtă, precum și cele imprimate cu diferite modele sunt recomandate atât timp cât păstrați un aspect general îngrijit și elegant, iar statura corpului vă permite acest lucru.

Cu privire la încălțăminte, pantofii lejeri și adidașii vor completa un aspect informal. Pentru câteva modele de inspirație vă invităm să aruncați o privire peste colecțiile din site-ul nostru pe link-ul acesta.

Pentru serile mai reci, puloverele pe gât sunt printre elementele pe care orice domn ar trebui să le aibă în garderobă.

Important de reținut este faptul că în abordarea unei ținute casual este bine să evitați pantalonii scurți, deoarece pentru unele împrejurări pot crea impresia de neglijență. Aceștia trebuie purtați la plajă, în activitățile sportive sau în interiorul locuinței.

Îmbracă-te ca un bărbat și nu ca un băiat, iar rezultatele pozitive nu vor întârzia să apară.

În cadrul showroom-ului Claudiu Ungureanu veți găsi toate elementele necesare atât unei ținute formale , dar și informale, iar specialiștii noștri vă așteaptă cu cele mai bune sfaturi pentru ca tu să ai o apariție spectaculoasă, indiferent de împrejurări.

× How can I help you?