A venit vara! Cum ne imbracam la o nunta in acest frumos anotimp

Cezar Tabac Fotograf Nunta

Odata cu sosirea verii se intra din plin in sezonul de nunti. Vremea frumoasa de afara coroborata cu dorinta mirilor de a iesi din tipare, pentru a avea o nunta de neuitat, contribuie la organizarea unor evenimente deosebite, unele dintre ele desfasurandu-se in locatii atipice. Astfel alegerea tinutei potrivite pentru o nunta este o alegere dificila atat pentru miri cat si pentru invitati. Pentru alegerea costumatiei perfecte trebuie sa tinem cont de mai multe aspecte: legate de starea vremii, locatia evenimentului care poate sa fie in interior sau in exterior dar si alegerea echilibrului perfect intre elegant si comod, incluzand aici si pantofii.

Nunta la tara

Nunta la tara are o frumusete aparte, deoarece  este insotita de o multime de traditii stravechi de respectat. Acest tip de nunta este un prilej deosebit de a scoate la iveala latura romantica si sensibila a femeii, lasand deoparte constrangerile urbane. Acum este ocazia potrivita pentru a alege piese vestimentare vintage, sa dai putina atentie imprimeurilor florale si sa jonglezi cu lungimile. Poti incerca si culorile pastel care se incadreaza frumos in cadrul natural, purtand bijuterii romantice care sa completeze imaginea idilica, iar in locul pantofilor stiletto, care sunt incomozi intr-o zona rurala, alege pantofi cu toc semi-inalt sau niste sandale frumoase.

Nunta la oras

Nuntile in cadrul urban denota o eleganta aparte si o oportunitate extraordinara de a fi mai indrazneata si de a putea alege mai multe stiluri vestimentare. In cazul acesta, culorile stralucitoare sau metalice, dar si imprimeurile geometrice pe fond negru sunt o alegere mult mai potrivita decat motivele florale. In completarea acestora, bijuteriile extravagante, de calitate, sunt obligatorii si aduc un plus de rafinament tinutei. Geanta plic si tocurile nu trebuie omise, deoarece impreuna cu celelalte elemente enumerate reusesc sa creeze un outfit ideal pentru o nunta urbana.

 

Nunta pe plaja

Nunta pe plaja este poate cea mai distractiva si interesanta dintre toate celelalte, unde ai o suita de posibilitati in ceea ce priveste tinuta. In primul rand intereseaza-te cum va fi vremea in momentul nuntii. Apoi, te poti gandi la rochii si sandale frumoase pentru evenimentul desfasurat pe plaja. O rochie potrivita in acest context este cea maxi, din materiale fluide si culori energizante, care evidentiaza talia si lungimea picioarelor. Decupajele sunt binevenite si, in afara de a fi sexy, sunt foarte practice la temperaturi inalte. Colierul cu pandant in nuante marine, bentitele inflorate de par sau cerceii lungi innobileaza outfitul de nunta si atrag admiratia celor din jur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× How can I help you?