FLORETE, o nouă extensie de brand by Claudiu Ungureanu

Grădina Florete

Un loc boem și distins care s-a inaugurat recent, pe Șoseaua Bucium nr 24 Iași și prezintă vizitatorilor săi o grădină cu flori naturale destinate publicului larg care dorește să ofere un aranjament floral cuiva drag. De asemenea atelierul de flori execută în regim bespoke aranjamente floral pe comandă destinat evenimentelor festive.

Ideea de la care  a plecat realizarea unui loc boem și plin de farmec este acțiunea terapeutică a florilor și rolul pe care îl ocupă acestea în viața noastră schimbându-ne starea psiho-emoțională, oferindu-ne un prilej de bucurie și relaxare sau probabil florile au acțiunea de a ne stimula creativitatea. De aceea, ambientul în care ne desfășurăm activitatea profesională este foarte important pentru creier. Așadar, florile sunt acelea care ne oferă un prilej de bucurie în orice moment al zilei.

Grădina Florete este cea mai recentă florărie din Iași care execută în regim bespoke aranjamente florale și oferă gratuit consultanță, privind aspecte ce țin de peisagistică și design floral pentru interior sau exterior.De asemenea, specialiștii Florete consideră că arta creativității își are originea în starea pe care o transmiți, iar florile ar trebui să fie îngrijite într-un ambient propice în care să fie relaxate prin muzică și prin căldură, însemnând starea de bine pe care o transmiți unei plante iar acesta rezonează cu câmpul energetic al camerei.

Povestea Florete creativitate și pasiune!

Povestea Florete pleacă de la solicitarea clienților brandului Claudiu Ungureanu de a primi recomandări și soluții cu privirea la decorarea sălii evenimentului pentru nuntă, buchetul miresei și accesoriile naturale pentru domnișoarele de onoare și alte propuneri. Fapt ce ne-a determinat să oferim și acest serviciu și o gamă de produse care să umple acest gol. Florete este o extensie de brand care aduce în atenția clienților o gamă diversificată de produse și servicii pentru diferite evenimente:

Atelierul verde Florete oferă tuturor celor care sunt interesați de frumusețea și funcția terapeutică a florilor și plantelor verzi servicii pentru aranjamente florale și decorațiuni fie pentru un eveniment festiv, fie pentru o ocazie specială sau pur și simplu suntem un ghid care vă ajută să ”dați o pată de culoare” unui loc al casei în care să vă relaxați la o ceașcă de cafea sau ceai.

Florile sunt întotdeauna o companie plăcută care înfrumusețează spațiul de lucru, la birou sau spațiul casei în care îl petreceți alături de cei dragi.

 

Serviciile Florete

Oferim la cererea clientului
  • decorațiuni inside (arcade flori, ghivece cu flori, stâlpi flori)
  • aranjamente florale pentru nunți și botezuri (aranjament primirea invitați – arcadă flori, aranjament prezidiu, aranjament floral pentru mese invitați, buchet flori mireasă, flori nași, lumânări decorate pentru botezuri și nunți), coronițe personalizate pentru mirese, domnișoare de onoare sau pentru copii.
  • aranjamente pentru evenimente private sau corporate (aranjament pentru scenă, aranjament floral pentru persoanele invitate pe scenă, aranjament floral pentru sală eveniment)
  • aranjamente florale pentru restaurante și hoteluri (colț verde primire invitați, aranjament floral pentru recepție, aranjament colț verde tip grădină amplasat la centrul Spa sau pe holurile clădirilor de birouri)
  • cadouri personalizate – buchet flori, aranjament floral în vas de ceramică, aranjament floral în cutie
  • propunere design floral și consultanță pentru apartament, clădire birouri, centru Spa, centru Office, instituții publice (primării, spitale etc)
  • decorațiuni outside – ghivece cu plante verzi combinate sau simple, arcade realizate special pentru exterior, ghivece cu flori de sezon

Pasiunea și creativitatea se îmbină în mod armonios, iar locul în care avem amplasat atelierul pentru realizarea creațiilor vestimentare semnate Claudiu Ungureanu ne permite să ne extindem latura creativă către o zonă foarte frumoasă, cea a florilor și aranjamentelor florale. Ambientul ușor vintige , inspirat din atmosfera pariziană vă invită să vă încântați privirile și simțurile cu diverse tipuri de flori și arbori care aduc un plus de culoare locuinței dumneavoastră. Deservim o categorie largă de publicuri și ne străduim să oferim o experiență frumoasă fiecărui vizitator. Astfel, Grădina Florete este un ambient primitor care crede cu tărie că rolul nostru major este să aducem un plus de valoare stării clientului și să-i oferim acea bucurie pe care să o transmită mai departe. Totul a plecat de la o idee simplă și de clienții noștri care ne-au inspirat, și pentru acesta le suntem recunoscători. Curând vom lansa și site-ul cu același nume , iar până atunci vă așteptăm în casa noastră a florilor și a parfumurilor care ne îmbată simțurile”, au declarat reprezentanții brandului Claudiu Ungureanu.

Florete este un loc ai cărui poveste este desprinsă din începuturile brandului Atelier ”Claudiu Ungureanu”, unde creativitatea s-a extins către tot ce-i frumos și datorită clienților care recomandă brandul de lux pentru costume și rochii am fost des întrebați dacă le putem recomanda și florile necesare pentru evenimentul lor. De aici, a început renașterea pasiunii pentru flori.

Așadar, acum brandul Claudiu Ungureanu are o nouă extensie de brand, Florete – o florărie boemă care vă invită să o vizitați pe Șoseaua Bucium nr. 24, Iași, unde misiunea noastră este aceea de a prezenta clientului funcția terapeutică a florilor și plantelor verzi.

Datele nostre de contact sunt:

Telefon și WhatssApp – 0740338343

E-mail: florete.iasi@gmail.com

Facebook Florete: @floreteiasi

Instagram Florete: @floreteiasi

 

 

 

 

× How can I help you?