Wedding Dress New Collection 2019 by Claudiu Ungureanu

Creații ridicate la rang de artă! Rochii unicat care transmit emoție, feminitate și rafinament

Cel mai emoționant moment al vieții pentru o viitoare mireasă este acela în care îmbracă rochia de mireasă. Este etapa în care pe drumul vieții tale alegi să mergi alături de un om căruia îi dăruiești întreaga  viață.

Această emoție este unică și plină de semnificații. Fiecare detaliu din ziua nunții este important, mai ales alegerea unei rochii de mireasă care să te reprezinte și care să transmită un mesaj de impact invitaților tăi.

La atelierul de creație Claudiu Ungureanu fiecare creație vestimentară este realizată în funcție de personalitatea viitoarei mirese. În cei 25 de ani de experiență am lucrat la crearea celor mai frumoase amintiri pentru viitoarele mirese. Rochiile personalizate marca, Claudiu Ungureanu oferă o experiență unică și elegantă.

Împreună scriem povestea din ziua nunții!

Designerii noștri scriu o nouă filă de poveste pentru sezonul nunților din acest an, propunându-vă diferite modele de rochii de mireasă, adevărate opere de artă în care rafinamentul, luxul și unicitatea se reflectă în micile detalii și prin designul unic al creațiilor. Fiecare rochie exprimă feminitate, rafinament, noblețe și perfecțiune!

Cuvântul care descrie colecția de rochii de mireasă din acest an este unicitate

Creațiile marca, Claudiu Ungureanu sunt realizate cu dragoste pentru artă și detaliu. O rochie de mireasă bespoke este una valoroasă prin mesajul unic pe care îl transmite și prin faptul că aceasta este creată în funcție de personalitatea miresei.

Ne place să facem parte din amintirea viitoarelor mirese care aleg să poarte o creație din showroom-ul Claudiu Ungureanu. Suntem creatori de emoții și trăiri redate prin creații vestimentare unice, de lux.

Zi de zi, reinventăm, creăm și iubim să transmitem un mesaj prin tot ceea ce facem și anume: o rochie nu este numai o ținută ci, este esența unei creații care spune celorlalți cât de valoroasă ești. Nu-i așa că meriți să fii unică?

În showroom-ul nostru regăsiți noua colecție de rochii de mireasă 2019. O parte din colecție este prezentată și pe site la secțiunea Rochii Colecția 2019.

 

 

 

× How can I help you?