De ce sa alegeti costumul gri

Atunci cand stii ca porti o piesa vestimentara de foarte buna calitate (reflectata si prin pret), iti creste si increderea in fortele proprii si te simti de neoprit. Daca, in schimb, nu esti genul de persoana care poarta costum in fiecare zi, atunci nu vei dori sa cheltuiesti bani pe diferite costume in mai multe nuante, ci sa ai un costum bun pe care il vei purta atunci cand situatia o impune.

Pentru un astfel de caz, costumul gri este cea mai potrivita alegere. Nu poti da gres cu un costum gri. Griul este o culoare conservatoare – desi multi cred ca griul imbatraneste, tine cont de faptul ca aceasta culoare creeaza un contrast foarte bun cu toate tipurile de piele.

Daca ai pielea mai inchisa la culoare, ar trebui sa alegi un gri mai deschis, iar daca ai pielea mai alba ar trebui sa alegi un gri mai inchis. Daca ai pielea medie, poti sa alegi oricare dintre nuante – incearca-le mai intai pentru a o alege pe cea care ti se potriveste cel mai bine.

Mai este griul in trend? Desi majoritatea prefera albastrul cand vine vorba de costume, multi barbati inca poarta costumul gri. Mai multe celebritati au optat pentru aceasta combinatie.

Camasa. Costumul gri este foarte flexibil in aceasta privinta. Poate fi purtat atat cu o camasa alba, cat si cu una neagra sau, daca doresti, cu una colorata. Poti experimenta cu mai multe nuante care se potrivesc – de exemplu, camasa roz sau violet. Dar inainte de a alege culoarea camasii, trebuie sa stii unde o vei purta: la birou, la o intalnire de afaceri, la un eveniment formal, la o nunta? Pentru ocazii casual poti alege o camasa colorata, fara cravata, pe care chiar sa o deschei la un nasture sau doi.

Pantofii si cureaua. Din nou, griul se dovedeste flexibil. Pe langa pantofii negri si cureaua neagra (o combinatie corecta), poti fi indeajuns de curajos pentru a alege maroul inchis. Aceasta culoare va dovedi ca ai bun-gust si ca stii sa iesi in evidenta in situatiile formale. Tine minte ca maroul deschis nu se potriveste cu griul.

Cravata. Daca porti pantofi negri si curea neagra, atunci poti experimenta cu mai multe nuante ale cravatei. Portocaliul merge excelent, dar mai poti alege si cravata roz, bleu sau chiar gri.

× How can I help you?