Sacoul de tip bolero – o piesa vestimentara ce te poate pune in valoare

sacou bolero

Dupa cum voarbeam si intr-un articol din zilele trecute, sacoul este o piesa vestimentara eleganta si plina de stil ce nu poate sa lipseasca din garderoba barbatilor si a femeilor. Desi la inceput au fost purtate exclusiv de catre barbati, acestea au ajuns sa fie purtate de-a lungul timpului, in egala masura, si de catre femei.

Cand vine vorba de sacoul feminin, imaginatia creatorilor de moda este putin mai flexibila, sacoul bolero fiind o dovada in acest sens. Scurtat si strans pe corp, sacoul bolero are darul de a se preta la orice tinuta, astfel ca nu trebuie sa lipseasca din nici o garderoba. Este o piesa vestimentara lunga pana in talie si care de obicei este deschisa in fata.

Avand o croiala mai speciala decat a sacourilor clasice, sacoul bolero il putem combina cu diferite alte piese de imbracaminte: se poate purta cu o camasa si jeans cand iesim si cu prietenii, il putem asorta cu un top si o pereche de pantaloni pentru tinuta office, dupa cum il putem utiliza ca o completare a unei rochii de ocazie.

Versatilitatea este probabil cel mai mare atu al sacoului de tip bolero. Din punct de vedere al materialelor, acest tip de sacou nu impune nici un fel de restrictii, totul depinzand de modul in care vrem sa il purtam. Buzunarele pot exista, dupa cum pot sa si lipseasca, iar manecile pot fi lungi, trei sferturi sau scurte, totul depinzand de preferinta celei care il poarta, dar si de anotimp sau de protocol.

Daca stiti sa accesorizati cu gust un sacou de tip bolero, acesta va poate pune in valoare in orice moment, putand fi o piesa de imbracaminte care sa aiba darul de a va scoate din anonimat. Prin croiala lui va va evidentia talia si va da suplete siluetei. Cu cat nuantele sunt mai vii, cu atat sacoul bolero este mai spectaculos, astfel nu evitati sa alegeti culori indraznete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× How can I help you?