Colectia de materiale ‘’Perennial Classics’’

materiale din merinos

“Perennial Classics” este o noua colectie de materiale pentru costume, realizate dintr-o tesatura rasucita de 2/2 cu 100% lana merinos. Combinatia subtila dintre design si culoare a acestor material este specifica adevaratei elegante Britanice. Aceasta colectie cuprinzatoare ofera numeroase tipuri de design-uri clasice precum “Birdseye”, “Herringbone” (sau “os de hering”), “Puppytooth”, “Prince of Wales Check”, “Pinstripes” (sau “in dungi”), “Plains”, “Split Hopsack Checks”, “Sharkskin” si “Windowpane”. Fiind deosbit de usor de prelucrat, materialele din aceasta colectie, potrivite pentru orice perioada a anului, dau dovada de o calitate si rafinament aparte.

Motivul pentru care costumele realizate cu materialele din aceasta colectie arata atat de elegant si se aseaza atat de bine pe corp, este datorita grijii si atentiei cu care a fost realizat procesul de finisaj. Apa “Pennine” filtrata natural,  este folosita pentru a penetra fiecare fibra, eliminand astfel orice fel de impuritate a lanii, iar elementele naturale ale apei sunt absorbite de catre material, oferindu-i un luciu subil si rafinat.

Lana merinos superfina  este un material 100% natural,  extrem de durabil care isi pastreaza textura eleganta pe o perioada indelungata. Aceasta are o structura moleculara care reactioneaza in mod constant la schimbarile de temperatura ale corpului, fiind calduroasa atunci cand este frig si racoroasa atunci cand este cald.

Aceste tesaturi reprezinta eleganta Britanica  la cel mai inalt nivel, alcatuind una  dintre cele mai versatile colectii, potrivite pentru orice sezon al anului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× How can I help you?