Ce alegem sa purtam la nunta noastra? Cravata sau papion

Cand vine vorba de nunta noastra orice amanunt conteaza incepand de la costum si terminand cu accesoriile. Unii dintre noi insa zabovesc mai mult in alegerea vestimentatiei potrivite, incercad sa afle cat mai multe pareri. De exemplu astazi  vom discuta despre cravata si papion, ce este mai indicat sa porti in functie de mai multe criterii.

Cravata, spre exemplu, are rolul de a fluidiza silueta, lasand impresia ca esti mai inalt si mai subtire . Acest aspect iese mai bine in evidenta daca nu inchei deloc nasturii sacoului, iar pe langa acestea poate adauga putina culoare. Cravata are capacitatea de a diminua din aspectul sobru dat de culorile inchise ale costumelor.

Cravata poate fi de folos si la fotografiile de nunta si chiar la filmari, deoarece poate fi de ajutor in crearea unor scene mai amuzante, in care mireasa te trage de cravata in diverse ipostaze. In filmarea nuntii, momentul in care iti innozi cravata poate fi o scena destul de importanta care sa arate grija cu care te pregatesti pentru ziua cea mare. De asemenea, in timpul ceremoniei religioase de exemplu, s-ar putea sa ai emotii iar cravata te poate ajuta sa treci peste ele, aranjand-o. Ar fi mult prea evident daca ai incepe sa iti framanti mainile, insa aranjarea cravatei ar parea un gest natural din partea cuiva care are grija de propria imagine.Este indicat sa asortati cravata cu buchetul miresei, acest lucru aratand ca va completati in orice privinta.

In ceea ce priveste papionul, acesta da impresia de segmentare a corpului facandu-te sa pari mai scund, iar o culoare mai vesela nu s-ar integra atat de bine in imaginea unui mire cum o face o cravata spre exemplu. Daca esti inalt fata de mireasa si doresti ca, la nunta, sa pari cat de cat putin mai aproape de statura ei, papionul e alegerea potrivita.

In cazul in care vei purta o camasa cu nasturi negri draguti, nu-i ascunde sub cravata, ci asorteazale cu un papion. De asemenea, papionul trebuie asortat cu batista din buzunarul de la piept in cazul in care ai una, atat ca si culoare cat si ca material. O batista care se vede in buzunarul de la piept al sacoului iti da posibilitatea de a purta un papion viu colorat fara a parea inestetic. Este indicat sa asortati ambele accesorii cu buchetului miresei.

Exista o multitudine de modele de papion si cravate, important este sa stii sa alegi ceea ce ti se potriveste si mai apoi sa ta simti bine cu ele. Avand in vedere ca este  unul din cele mai frumoase evenimente din viata voastra, eleganta si stilul trebuie sa predomine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× How can I help you?