Destinatii perfecte pentru luna de miere

honeymoon

Dupa o petrecere nebuna in cea mai frumoasa zi din viata ta, urmeaza o alta perioada perfecta: luna de miere. Daca esti in cautare de o destinatie, noi te ajutam cu cateva idei.

Roma

Fie ca leneviti intr-o cafenea sau va angajati intr-o sesiune de shopping nebuna, veti fi incantati de farmecul Romei. Orasul te copleseste cu o multime de obiective turistice. Printre cele mai importante obiective de vizitat se numara Colosseumul, Columna lui Traian, Panteonul sau Fantana Trevi. Atat arhitectura orasului, cat si atmosfera romantica ce ii inconjoara pe turisti, recomanda capitala Italiei drept o destinatie perfecta.

Venetia

Mirele imbracat ca un italian si o mustata falsa. Mireasa, admirandu-i cantecul dintr-o barca pe canalele Venetiei. Iata un tablou perfect pentru doi indragostiti pusi pe sotii. Plutiti intr-o gondola spre Piata San Marco printre magazinele pline de bijuterii cu sticla de murano si masti venetiene. Puntea Suspinelor si Basilica San Marco sunt doua obiective pe care nu trebuie sa le ratati.

Dubai

Daca sunteti tot timpul in cautare de afaceri bune sau sunteti pur si simplu pasionati de shopping, atunci Dubaiul este locul perfect pentru voi. Este orasul ideal pentru o vacanta luxoasa presarata cu sedinte de shopping. Emirates Towers, hotelul Jumeira Beach si Water Park, se numara printre obiectivele care nu trebuie ratate. Pentru cei cu buget mai mare, cazarea la celebrul Burj Al Arab este o experienta unica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× How can I help you?