Accesoriile de nunta cele mai cautate

accesorii nunta

Mai este doar o saptamana si vine “ziua cea mare”. Asteptati acest moment de o viata intreaga. Cu siguranta doriti ca totul sa iasa “ca la carte”. Insa de cele mai multe ori, din dorinta de a iesi totul perfect, riscati sa esuati. E foarte greu ca in acele momente in care toti va preseaza, sa mai dati randament.

Pentru a va usura munca va propun sa luati o foaie si un pix si sa notati toti “pasii” pe care i-ati facut pana in acest moment.

Ca sa fiti “printesa’ la care visati de mica trebuie sa stiti ce accesorii vi se potrivesc cel mai bine si ce anume trebuie sa mai treceti pe vestita lista de cumparaturi.

Asa ca viitoare miresici aveti grija cu cine plecati la cumparaturi (va recomand o prietena de nadejde ) si pregatiti-va lista si buzunarele caci mare cheltuiala va asteapta:

  • Diadema este pe locul unu; trebuie sa o alegeti in asa fel incat sa se potriveasca cat mai bine cu personalitatea dumneavoastra. Va sugerez totusi un model cat mai rafinat ca sa va puna in evidenta calitatile;
  • Cerceii si colierul sunt nelipsiti pentru orice mireasa. Foarte apreciate sunt bijuteriile perlate care va ofera o finete de nedescris;
  • Evantaiul este si el unul din accesoriile preferate ale mireselor; acesta va da un aer regesc.
  • Umbreluta din dantela care fura din eleganta anilor ’60 cu siguranta va impresiona toti invitatii.
  • Nelipsita poseta, un alt accesoriu des intalnit la mirese trebuie sa fie cat mai mica dar incapatoare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× How can I help you?