Cum iti alegi marturiile de nunta fara prea mari batai de cap

Marturiile de nunta pot fi un element cheie care va poate da batai de cap in organizarea unui astfel de eveniment. De aceea va recomandam sa apelati cu incredere la cateva modele care mai mult ca sigur nu se vor demoda niciodata, dar care ori de cate ori vor fi privite de invitati, le vor aminti cu drag de voi doi.

Marturii dulci

Pentru marturiile dulci, bomboanele sau prajiturelele pot fi cele mai indicate si estetice alegeri. Acestea pot fi create din diverse “ambalaje” care sa se potriveasca perfect cu tema nuntii si cu personalitatea voastra.

Borcanase cu miere

Mierea de albine a fost primul ingredient dulce folosit de om si preluat in de preoti in cadrul diverselor ritualuri. Pe langa calitatile ei benefice pentru sanatate, mierea ramane a fi un miracol al naturii pe care oamenii trebuie sa-l pretuiasca. Daca vrei sa iesi din tipare, poti opta pentru borcanasele de miere drept marturii de nunta.

Arahidele si migdalele

Nonconformistii pot oferi marturii cu arahide sau migdale. Aceste marturii au o semnificatie deosebita. De exemplu, migdale pot fi privite ca o urare de sanatate, ele mai fiind numite si “lacrimile de sanatate”.

Marturii cutiute

Aceste marturii pot cuceri placut invitatii, deoarece simpletea si frumusetea lor nu va lasa indiferent pe nimeni. Opteaza pentru ele, daca doresti ca cei din jur sa ramana placut surprinsi.

Marturii decorative

Daca vrei ca cei care vor primi marturiile de nunta sa nu le arunce undeva intr-un colt, dar sa se foloseasca de ele, poti alege marturiile decorative. Fiecare invitat le va folosi intr-un mod placut si mereu isi va aminti de voi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× How can I help you?